Luttenbergs Feest

feestterrein Luttenbergs FeestStichting Gemeenschapscentrum Elckerlyc is mede-organisator van het Luttenbergs Feest. Natuurlijk bij een heel groot publiek bekend vanwege het mediagenieke ‘zwientie tikken’, maar dat vormt maar een klein onderdeel van het feest.

Het Luttenbergs Feest biedt een afwisselend programma met korte, snelle activiteiten. Wat te denken van de verkiezing van de Sterkste man van Luttenberg, het jaarlijkse gatgraven (voor de meeste Luttenbergers hét hoogtepunt van het feest), de optocht, diverse (stunt)shows en afwisselende demonstraties.

Dat natuurlijk gecombineerd met twee feesttenten en een groot terras. Het Luttenbergs Feest onderscheidt zich ook daarmee van andere feesten. In de grote tent mag u altijd een goede feestband verwachten, maar in de kleinere kroegtent krijgen ook andere muziekstijlen een kans: van opruiende hardrock tot ouderwetse rock-à-billy en van boerenrockstampers tot stuiterende dance.

Kratten stapelen op het Luttenbergs FeestGatgraven op het Luttenbergs Feest

Ons deel van de opbrengst stelt ons in staat om een deel van de jaarexploitatie van Elckerlyc te financieren. Daar profiteert iedereen in Luttenberg van!

Voor meer informatie zie www.luttenbergsfeest.nl.

Zwientie tikkenOptocht tijdens Luttenbergs Feest


Gemeenschapscentrum Elckerlyc
Butzelaarstraat 22
8105 AR Luttenberg
Tel: 0572-301302
Kaart en route

NieuwsMet dank aan:
Jansman Bouw
InstallRound
IdPlus
Eric Beuwer
Veldkamp Mode en Inrichting
Nijboer Interieur
Veldman Techniek
Brinkman Baksteencentrum
Verschoor Verf en Behang
café de Schoenmaker
CoopCompact Alfring
ReDit
Loonbedrijf Grefelman
Rapid Line