top of page

za 31 okt

|

Butzelaarstraat 22

Dorpskwis Luttenberg

50 enthousiaste teams gaan de strijd aan! puzzelvragen, doe opdrachten, kennis- en inzichtvragen, en opzoekvragen. Wie wint de dorpskwis?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Dorpskwis Luttenberg
Dorpskwis Luttenberg

Tijd en locatie

31 okt 2020, 18:30 – 18:35

Butzelaarstraat 22, Butzelaarstraat 22, 8105 AR Luttenberg, Nederland

Over het evenement

 

50 teams gaan aan de slag en proberen +/- 75 opdrachten op te lossen binnen een tijdsbestek van 4 uur. De opdrachten bestaan uit puzzelvragen en -opdrachten, kennis- en inzichtvragen, opzoekvragen en doe-opdrachten.

Elk team heeft een eigen plek waar ze samen komen en de opdrachten verdelen onder de teamleden. Teams die laten zien dat elke leeftijdsklasse is vertegenwoordig worden beloond met extra punten die meetellen voor de eindklassering. ​Om precies 23.00 uur eindigt de dorpskwis. De teamcaptains moeten dan alle antwoorden ingeleverd hebben bij de organisatie in gemeenschapscentrum Elckerlyc. En is er gelegenheid om na te praten en te borrelen. ​De uitslag vindt 3 weken later, op zaterdag 21 november, plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst in Elckerlyc. De drie teams met de meeste punten ontvangen een geldbedrag. Dit bedrag mogen ze echter niet zelf houden, maar moet worden geschonken aan een van te voren door henzelf aangeven Luttenbergs erkend goed doel of vereniging.

Deel dit evenement

bottom of page